Konya'nın adını TFON makine ile dünya duyacak

Konya'nın adını TFON makine ile dünya duyacak

TFON Makine A.Ş. Satış ve Pazarlama Sorumlusu Alper Kemal Biber de şöyle konuştu: “TFON Makine A.Ş. Telefoncular Grup bünyesinde 2019 yılında kurulmuştur.

Metal işleme sektöründe 1977'den bu yana hizmet veren Telefoncular Grup, sektörde karşılaşılan en büyük problemlerden biri olan alevli kesim sonrası oluşan çapakların temizlenmesi, keskin kenarların yuvarlanması ve doğrultma sorunlarının önüne geçilebilmesi adına metal işleme makineleri sektörüne adım atmıştır. Kurulduğu günden bu yana, göz alıcı tasarımları, uzman ekibi ve kalitesiyle sonsuz hizmet ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti anlayışına sadık kalmış ve emin adımlar ile ilerlemeye devam etmiştir.

2-11.jpg

Referansları tarafından tam not alan TFON Machine A.Ş. üretmiş olduğu Çapak Alma & Kenar Yuvarlama makinesi ve Doğrultma & Gerilim Giderme Makineleri ile üretimlerde kaybedilen vakti minimum seviyeye indirmenin, daha kaliteli üretim ve hizmet anlayışına katkıda bulunmanın verdiği özgüven ile daima ileriyi hedeflemektedir. Yerli ve milli üretime ağırlık veriyoruz. Yapmış olduğumuz çapa alma makinemiz, doğrultma makinemiz ve yeni faaliyete geçirdiğimiz kaynak ağzı makinemizle beraber hem yurt içi hem de yurt dışı pazarda yerimizi fazlalıkla alacağız. Bu nitelikte, bu kalitede ve donanımda Türkiye'de bir makine yok.

2-12.jpg

Sadece biz üretiyoruz. Yurt dışında rakiplerimiz var. Sağlam adımlarla büyüme hedefindeyiz. Hem ülkemizin hem de Konya'mızın adını dünya çapında duyurmaya devam etmek istiyoruz.”

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.